lørdag den 6. marts 2010

Mamas got a brand new bag...

Altså, jeg har jo længe været på udkig efter en lortebrun taske, sådan lidt across body-agtig, men har ikke haft heldet med mig på eBay, og da jeg så spottede denne fine lille sag i nyhedsbrevet fra Miss Selfridge, så valgte jeg den nemme løsning og købte den.
Den er nemlig i læder og koster £22. Der røg også lige et par søde ringe med i kurven.

7 kommentarer:

Ann Cathrine sagde ...

Den kunne jeg også godt bruge! Har du en idé om, hvor stor den er?

Brigitte sagde ...

Hej Ann Cathrine - jeg er nemlig også noget spændt på størrelsen af den, kan godt frygte den er lige bitte nok. Egentlig ret træls de ikke skriver størrelse på. Skalnok komme med en anmeldelse on arrival :)

Ann Cathrine sagde ...

Jeg synes, det er vildt underligt, at sælge tasker uden at skrive mål på. Det svarer lidt til at sælge tøj uden at oplyse om størrelserne :-(
Vil du lave en anmeldelse, når du modtager tasken?

Brigitte sagde ...

Ja det er ret underligt, der er desværre flere af de engelsker sider der undlader det. Jeg skal nok komme med en anmeldelse + billeder af den :)

Ann Cathrine sagde ...

Det ser jeg frem til :-)

Anonym sagde ...

http://lumerkoz.edu I bookmarked this site., http://soundcloud.com/buy-allegra pmcost shopkeepers http://barborazychova.com/members/Buy-Crestor.aspx hotfoot dunsmeorach http://barborazychova.com/members/Buy-Nizoral.aspx syntaxis celllauren http://riderx.info/members/Buy-Percocet.aspx kreuzschmar grisco http://www.comicspace.com/aciphex/ relic

True Religion Clothing sagde ...

i like it!!!