mandag den 24. september 2007

Så meget ved jeg...


2900 Happiness er for alvor igang, og desværre er den faktisk ikke så udpræget frygtelig som man kunne frygte/håbe, alt efter temperament.
Jeg har allerede en favorit i Jan-Erik, her i skikkelse af Peter Reichardt som Danmarks svar på J.R. Ewing.
Han har åbenbart ikke rykket sig synderligt som skuespiller siden han var onde onde Steen i Zappa. Jeg forventer hvert øjeblik han skal udbryde "æd så den skovsnegl Mulle" til kommunens stakkels udsendte med det fantastisk smukt klingende navn; Ole John.
Ellers er der jo et mylder af stereotype personligheder, ligefra den dullede overklassetøs Mercedes til den pushy Benedikte von Bech som pacer sin uduelige søn. Jeg køber til gengæld ikke skrækkelige Sofie Lassen-Kahlke som forsmået trophy wife.
Under alle omstændigheder så er jeg stadig fast seer på 2900 Happiness, det tegner fx. lovende for fremtiden at Mercedes lige har lagt an på sin onkel. Men hey, Tv3 kalder jo også serien et familiedrama :D

3 kommentarer:

Singleton sagde ...

Jan Erik og Mercedes er klart mine favoritter også.. Jeg synes, Jan Erik er snu.

Men altså, Freja ikk!! Hun er sgu da verdens mest irriterende teenager. Hvis jeg var 16 år og flyttede fra skide Holbæk til Hellerup, og det viste sig at min kusine var rig, have alt og kendte ALLE de kendte - vupti jeg ville klistrer mig til hende og hænge ud i VIP området på Vega. Og hvilken teenagere kan score Hellerups store pop-idol på 21år?? Så meget ved jeg!

Brigitte sagde ...

Hun er et et utaknemmeligt skarn er hun, og så er hun så irriterende mut hele tiden, uf!
Ham Simon er dog lidt for slikket efter min smag.

Singleton sagde ...

Alt for slikket.. Ikke lige mig, men noget for enhver teenage pige..