mandag den 16. juni 2008

Ahhhh....Sommerferie og Per Fløng


Det er nu skønt at lave ingen verdens ting og bare holde sommerferie. Min manglende blog-aktivitet skyldes at jeg har været på rekreation hos moar + far i Sønderjylland, og imorgen drager jeg mod hovedstaden for at besøge venner.
Den opmærksomme læser har nok bemærket den "Live traffic feed" jeg har indsat ude i højre margen.
Den har jeg så nærstuderet de sidste par dage, og det viser sig at næsten halvdelen af alle besøgende på min blog har fundet siden ved at søge efter "Per Fløng" på google.
Ja jeg synes også at ham Per er en lækker smækker mås, så hvis folket vil have Per Fløng, så skal de sateme få Per Fløng!
Enjoy!

7 kommentarer:

Rikke sagde ...

Loving it! Og så ham sørme i Føtex idag, hvor heldig har man lov at være?

:) Rikke

Brigitte sagde ...

Neeeeeeeej!
Lucky girl, damn you!

Morten Romby sagde ...

Må jeg lige minde om vejr-Fløngs såkaldte reflektioner over hævn i forbindelse med Josef Fritzel:

»Faktisk har sagen fået mig til at ændre mit syn på dødsstraf, som jeg ellers er i mod. Her er ingen tvivl om skyld (...) Hvis nogen har gjort sig fortjent til dødsstraf, må det være Josef Fritzel (...) Jeg forestiller mig, det kunne gøre smerten for Elisabeth mindre (...) Mig ville det helt klart gøre godt.«

Jeg synes, at det giver stof til eftertanke, når en tilsyneladende begavet mand, giver luft for en umiddelbar og enfoldig mavefornemmelse, der fuldstændig bryder med dansk retssamfund og principper om lighed for loven.

I bedste Søvndal-stil er det lige før, jeg får lyst til at sige: "Så skrid dog til USA (= ad helvede til, red.) Per Fløng", men det gør jeg ikke og håber i stedet han kommer på bedre tanker.

Brigitte sagde ...

Per har fået en næse af Tv2, og forhåbentlig er han kommet på bedre tanker, men mon ikke vi allesammen har haft lyst til at slå Josef Fritzl meget hårdt i hovedet med en hammer?

Anonym sagde ...

Er enig i at Per Fløng er en lækkermås. Problemet er dog blot, at man som pige aldrig kunne få fingrene i ham , da han batter for det andet hold. Men pæn, det er manden.

Tom sagde ...

Jeg er bøsse, og jeg er vild med Per Fløng. Der er bare et ordsprog som siger.
Man kan ikke få alle kagerne i bageriet.
Men hvor ville dog gerne lære manden at kende, da jeg tror han har en både dejlig og flot krop.
Venlig hilsen
Tom Kristoffersen.
PS Hvis du læser mit indlæg Per Fløng, må du love mig ikke at blive vred.

Anonym sagde ...

buy tramadol with paypal tramadol 50 mg narcotic - tramadol dosage overdose