fredag den 6. juni 2008

Sex and the city - The Movie

Netop hjemvendt fra biografen hvor jeg har været inde at se Sex and the City-filmen og jeg befinder mig i en tilstand af euforisk begejstring og ekstase!
Den er HELT PERFEKT, absolut vidunderlig, en eminent blanding af lige dele gråd og grin og næsten 2½ times selskab med både irl bedste-veninde (Mai) og mine fire allerbedste serieveninder (Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte)
At filmen har fået lunkne anmeldelser i Ekstra-bladet og Politiken er udelukkende fordi de mavesure anmeldere er mænd....HALLO, I er ligesom heller ikke målgruppen vel!?!
Man sætter sgu da heller ikke et barn til at anmelde en voldspornofilm. Hvad fanden havde de egentlig regnet med? Nå, men sådan en flok kulturimperalister med hang til dyr rødvin og franske film noir skal ikke ødelægge mit gode humør.
Så piger, ind at se filmen med jer, jeg skal ihvertfald se den igen, og igen og på dvd og igen, om ikke andet, så også for den fantastiske mode, der er MASSER af lækre sko, dyre tasker og labre outfits.
Og nu skal jeg nok lade være at røbe mere, men et godt råd: Medbring kleenex!
6 ud af 6 stjerner.

6 kommentarer:

Stine sagde ...

nej nej néj ikke kleenex!! Hvad bertyder det mon. Kan bare SLET ikke vente mere! åHH hvor jeg glæder mig!!

EB-anmeldere kan rende og hoppe!!

Brigitte sagde ...

Det er kleenex på den gode måde søde Stine :-)
Hvornår skal du ind at se den?

Brownien sagde ...

Fedt indlæg.. jeg har lige læst en sur stodders anmeldelse i Nyhedsavisen. Han skriver han har lyst til at hulke af afsky. Og meget andet shit.. Jeesus..

Jeg glæder mig osse helt vildt til at se filmen. Vi skal 4 tøser afsted. Vi har dog ikke fastlagt nogen dato endnu :o)

Stine sagde ...

Forhåbentlig snart!!! Men der er bare så meget for tiden. Nu skal jeg lige have overstået en eksamen på tirsdag, og så kan jeg holde ferie... Weehee!!!

Kenneth sagde ...

Syntes faktisk også den er meget god. Ikke en film der sætter tankerne igang, men god underholdning. Den sætter godt nok mænd i bås må man sige, men den får i tøser så lov til at få den her gang. Det er jo fiktion ;)

BOOYAH!!!

Anonym sagde ...

fuck you
any new????