fredag den 9. oktober 2009

DIY handsker?

Jeg klippede sidste vinter fingrene af næsten alle mine handsker (og jeg har mange for af en eller anden grund smider jeg dem altid væk?) - jeg kunne dog godt tænke mig at style dem lidt mere, måske lidt a la som på billedet. Har også bestilte sorte nitter på ebay, så de skal også bruges til lignende projekt.
Det er ihvertfald et noget billigere alternativ end at punge ud i dyre domme til mange af de fine handsker der er i butikkerne, når jeg jo alligevel ikke er bedre til at passe på dem...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg overvejede stærkt de her handsker til Friis og Co.-arrangementet. De er så finde og ville jo kun koste 80,- med rabatten. Men droppede det faktisk, fordi jeg ikke helt kan finde ud af, hvordan jeg skal bruge handsker uden fingerspidser. Altså det bliver da ski' koldt her i DK! Og hvis det bare er styling, så er det vel ikke lige strikhandsker, det skal være. Eller hvad? Hvad gør du?
/Louise

Brigitte sagde ...

Jo strik er især fint til et lidt mere grunge-agtigt look! Jeg er heldigvis ikke så kuldskær, så medmindre der selvfølgelig er frostgrader (så finder jeg altså læderbørgerne frem!) så kan jeg sagtens nøjes med at bruge dem uden fingre :-)