tirsdag den 6. oktober 2009

Friis & Co - arrangementet


Jeg vil undlade at komme med en længere redegørelse for Camilles og Trines blogger-event igår, for I kan læse en supergod og detaljeret beretning hos søde Tellah, og der er også billeder!
Men det var rigtig hyggeligt og skægt at få hilst på folk!


Jeg var så en af de få rå, der fik scoret mig en goodie-bag (der var kun goodie-bags til de første 20 kunder der købte noget, så jeg lavede den frække, greb et armbånd, og spurtede til kassen - ak ja, hvad gør man ikke for free stuff :-D )


Det er måske ikke helt nemt at se på billedet, men det var ganske fine ting i posen, bl.a et tørklæde (jeg byttede farve med Tellah) en lilla læderpung, blonde-tights, en hårbøjle og en fin fin stjerne-ringHer er armbåndet jeg købte, med 40 % rabat - Thanx!Nå, som den cheapskate jeg er, vælger jeg at beholde det bedste af goodie-bag'ens indhold selv, MEN - Jeg udlodder hårbøjlen (den er hvid og julestjerne-agtig) samt læderpungen!
Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg, og så trækker jeg lod på søndag :-)

11 kommentarer:

Julie J. sagde ...

Ihh, bare man boede lidt tættere på de større byer, så man også kunne deltage i bloggerevents :)

Anonym sagde ...

Man er vel jyde, så en chance for gratis goodies lader jeg ikke passere!

Jeg overvejer sådan halvt at skippe min undervisning i morgen for at hilse på Lotte og AC til deres arrangement.

Det lokker på et eller andet plan lidt mere end 2 timers undervisning fra 17-19 ;-)

Lisbeth sagde ...

Hov - det var mig oppe ovenover :D

Anonym sagde ...

Fede ting! Jeg var der også, men troede, det var til de første 20 i køen... Men godt arrangement! Og vil gerne have pungen :-)
Ann Cathrine

Beam sagde ...

Uhm, free stuff! We like! Haha. hvis jeg vinder, vil jeg da gerne have pungen. ;o)

Ditte Nygaard sagde ...

øv jeg ville gerne ha mulighed for at deltage i et af bloggerarrangementerne! :)

Miss Maybe sagde ...

Nu er jeg godt nok ikke jyde - som Lisbeth - men derfor vil jeg da gerne kaste mig ind i kampen (helst om pungen) alligevel :-)

rijaH sagde ...

Den pung har jeg godt nok luret på mange gange inde på friisogco hjemmesiden.. har vist haft den i kurven et par gange også og så aldrig fået gjort noget ved det :( Nu ska det være ;D hvis man er heldig :)

Hazel sagde ...

Så skynder jeg mig da lige at skrive en kommentar... Dels fordi jeg synes, at hårbøjlen er supersød, men også fordi min pung synger på absolut sidste vers (det der "begynder at hænge fast i taskens lynlås, fordi den er så optrævlet" vers...) Til gengæld er jeg ude af landet på søndag og 8 dage frem...

Spitzenklasse Mette sagde ...

Ih, en giveaway.

Jyden her giver sig straks til kende.

Ditte sagde ...

øøj de sager kunne jeg da godt tænke mig at vinde :D jeg var uheldigvis forhindret i at komme til arrangementet i mandags, det så ellers hyggeligt og morsomt ud.