torsdag den 22. oktober 2009

Halløj! Blog Award


Superseje Astrid har givet mig en Blog Award - og jeg er da dødstolt over den begrundelse der fulgte med:
How About Nooo: "Jeg skreg af grin, da hun skrev om teenmokken, Kristen Stewarts hår. Derudover har hun bare en raffineret evne til at være sarkastisk på den der fede måde, som man ikke kan andet end beundre"

Reglerne for blog-legen er følgende:

-Indsæt en sang, som gør dig glad.
-Send videre til så mange du har lyst til.
-Skriv et par linier om disse bloggere, og hvorfor de gør dig glad.

Det med sangen er straks værre, for gør-mig-glad musik er måske ikke lige det jeg hører mest af normalerweise.
Medmindre jeg er fuld, og jeg vil altså gerne skåne jer for tysk schlager, men 80'er pop slipper I nu ikke helt for. Og så har jeg aldrig lært begrænsningens kunst, så når det nu skal være så får I sgu 4 sange, som gør mig knald-i-låget glad på en happy-go-lucky-agtig måde
:

Tears For Fears: En af de bedste sange der kom ud af 80erne:


Dandy Warhols:Smash Mouth:


TV-2 : Bandet som har lavet sondtracket til den sjoveste tid i mit liv:


And now on to the important stuff -
Jeg vil videregive en blog award til 3 smukke ladies;


Nutellah - Tellah er en skidesød pige med både sej humor og stil, som jeg har været så heldig at møde irl et par gange - Jeg elsker at hun reflekterer over mere end bare mode på hendes blog, og så skriver hun jo pissegodt. (Undskyld mit latrinære sprog, du kan tåle det :-)

BonnieundKleider - Einfach Spitze! Mette deler min passion for alt der er tysk, og så har hun en rigtig cool rocktrashet stil

TigerakaChau: Jeg er vildt imponeret over hvor meget tøj Chaus klædeskab må rumme, og så er hun nok den flittigste flasher i blogland, hurra for det!

3 kommentarer:

Tigeren aka Chau sagde ...

Jeg er helt beæret over at fået en blog award. Min allerførste af slagsen :-) jeg takker.

Jeg kan blive helt stresset hvis jeg ikke får blogget det jeg har på hjerte så da vores net gik ned, så kunne jeg næsten få abstinenser :-)så jeg sad mange dage på biblioteket når det var muligt og nassede deres netværk :-) hvis man kan sige det.

Tøj og accessories, det mangler jeg vist ikke... og alligevel så gør jeg... you know what i mean.

/Chau
http://thetigerakachau.blogspot.com/

Beam sagde ...

Ville også have tagget både Tellah og dig og flere, men det var for sent - I var tagget. Tror Tellah blev tagget af More about fashion and us? Så er der jo noget om det.

Og til lykke til Chau også. :o)

Tellah sagde ...

Taarrk for de søde ord! Det var en dejlig afslutning på en ellers rigtig pisuge, sorry, så tusind, tusind tak! Jeg kigger på det i weekenden, når jeg forhåbentligt har mere tid, skal jo også lige finde nogle numre, der gør mig glad...:-D