fredag den 16. oktober 2009

Paranormal Activity

Den superuhyggelige gyserfilm "Paranormal Activity" går pt. sin sejrsgang i USA, hvor den udkonkurrerer alle blockbusters og sætter box office rekord, selvom den kun foregår på én location og har et budget svarende til mit årsforbrug på tøj (not that much...)
Filmens succes skyldes især brugen af viral markedsføring, og i samme ånd vil jeg da reklamere for filmen her på bloggen - Jeg skal ihvertfald 100% se den, er en sucker for et godt gys!

Filmen handler kort fortalt om et kærestepar, hvor pigen oplever mystiske lyde og hændelser i deres nye hus, især om natten. Manden beslutter sig for at finde ud af hvad det er, og sætter et kamera op i soveværelset, hvilket kun gør tingene værre.....meget værre.
Uhh are you spooked yet? - Hvis ikke, så se lige traileren her! (Og læg lige mærke til testpublikummets reaktion, wååht)

Vi kan forvente filmen i biograferne herhjemme fra d. 4 december

8 kommentarer:

ouafa sagde ...

Jeg er så hende, der slet, slet ikke skal ind og se den film! Nix! Bare det, at jeg læste din beskrivelse af filmen gjorde, at jeg næsten ikke kunne falde i søvn i går. I know - PINLIGT din bangebuks - men er bare virkelig ikke god til scary movies:-)

cirkushjælpeløs sagde ...

jeg vil virkelig også gerne se den! Jeg synes at lavbudget gysere er bedre... måske fordi de er tvunget til at blive lidt mere kreative når der er ikke er penge til de vilde effekter. Ihh, glæder mig!

Brigitte sagde ...

HaHa Oufra - Jeg vidste ikke du var sådan en pivskid :-D
Håber du trods alt fik noget søvn!

Chris - Jeg skal altså også så meget se den, og ja lavbudget er meget bedre, der er ikke så meget splat og effekter som nok er mere sjovt end uhyggeligt.Uhhh jeg elsker den der snigende uhygge, der psyker én totalt..

Ruiva sagde ...

Jeg var så heldig at få lov at se filmen forrige mandag og den levede op til alle mine forventninger! Nu skal man jo passe på med at hype for meget, men jeg sov med lyset tændt tre nætter efter jeg havde set den. Så jeg er vist også en værre bangebuks - men kan ikke gå glip af et godt gys af den grund :-)

Brigitte sagde ...

Aj fortæl fortæl Ruiva!
Hvis man da kan det uden at røbe for meget? ER den virkelig så uhyggelig??

Ruiva sagde ...

Uden at røbe for meget, er der særligt en scene, der kører for mit indre blik når jeg skal sove. Jeg kan jo nøjes med at fortælle, at jeg hver aften pakker mig godt ned under dynen og sørger for at mine fødder ikke stikker udenfor inden jeg lægger mig til at sove...
Det er uden tvivl en af de mest uhyggelige film jeg har set. Og så er der ovenikøbet hverken splat eller blod.

Brigitte sagde ...

Ej ej ej det lyder virkelig spooky! Nu er jeg endmu mere ivrig efter at se den...!

cirkushjælpeløs sagde ...

Så har jeg set den! Den er sindsygt uhyggelig, især i opbygningsfasen. Der var en vis mand der måtte følge mig på toilettet om natten i flere dage bagefter!