fredag den 26. februar 2010

Nada


Inspirationen har forladt mig. Jeg har simpelthen intet at berette om pt. Ingen nye køb, ingen nye cravings (udover forår og flere tattoos) Og godt det samme for jeg er ved at få kvalme over eget og andres forbrug og latterlige købemani. Jeg skal så absolut ingenting denne weekend, og jeg kan ikke finde ud af om det er lige hvad jeg trænger til eller om det lyder som en pikke-kedelig weekend.
Nok brok herfra, god weekend til jer andre!

4 kommentarer:

Tellah sagde ...

Hey du, jeg kender godt den der følelse af, at være ved at kaste op over hele det her forbrugs-ræs-pis, som åbenbart er så svær at komme ud af alligevel. I perioder er jeg SÅ træt af mig selv og min manglende selvbeherskelse. Ville i virkeligheden hellere spare op til en rejse eller lignende, og gang på gang ender jeg alligevel med at fyre hele lortet af... På high street møg, som jeg alligevel ikke gider i længden...Tror altså også bare at den her vinter virkelig er ved at tage livet af en mentalt set. Mon ikke du bare skal nyde, at du ikke skal noget denne her weekend og så sæt dig ned og lav ingenting?? Og så skal vi i øvrigt snart have en kop kaffe! Eller skulle jeg mon slæbe dig med i Fitnessworld, ha ha??? Op med humøret, håber du får en hyggelig weekend trods alt:)
- Charlotte

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja jeg kan til tider også få nok af køb-køb-køb forbruger mentaliteten, som hersker i modeblog verdenen. Og andre gange elsker jeg at se alle de skønne køb, som kan give inspiration. Det går meget op og ned for mig, så kan sagtens genkende følelsen du beskriver!

Brigitte sagde ...

Præcis Charlotte - og det værste ved at have købt sig fattig highstreet-crap er at ingen gider købe lortet efterfølgende, så jeg end ikke gider at begynde på at oprette ts-annoncer, imens vokser bunkerne i skabet.
Og det kunne ellers godt være jeg havde godt af en tur i Fitness world haha, det medlemskort samler i den grad støv. Men kaffe er jeg altid klar på!

Sidsel - jeg har det også sådan at det går op og ned, nogle gange har man alenlange lister over ting man vil have, nogle gange kan jeg intet komme på. og lige nu har jeg virkelig en down-periode. Og så er jeg træt af alles cravings-indlæg, også mine egne, og så vil jeg altså hellere lade være med at lave indlæg end at lave noget ligegyldigt.

Beam sagde ...

Hæhæ, ja, jeg tænker det samme ind i mellem. Er også liiiidt uinspireret for tiden - men det er nok også pga familien etc. :o/ Men ja, nogle gange må man bare tage en pause fra shoppingræset. Håber du nyder weekenden alligevel.