mandag den 6. august 2007

Ugens Fjols

Nyeste tiltag på siden her, kan ses ude i højre kolonne.
Ugebladet Se & Hør har ugens brandert, jeg har ugens fjols.
Der er mange der kandiderer til titlen som ugens fjols, og der er ikke være nødvendigvis nogen aktuel anledning for valget af ugens fjols, udover det rent åbenlyse, at vedkommende er et regulært fjols.
Æren er her den første gang, tilfaldet den selvglade ignorant Bjørn Lomborg (uge 32)

Uge 33 : Tom Cruise : Religiøs fanatisme blandet med mandschauvinistisk adfærd + nyt grimt hår= Ugens fjols

Uge 34: Anders Fogh: Tja, han måtte jo komme på et tidspunkt, og efter offentliggørelsen af et latterligt skatteudspil, så har han fået æren i denne uge

Uge 35: Thor Pedersen: Endnu en gang er regeringen leveringsdygtig i fjolser, denne gang er det finansministeren der må stå for skud efter ualmindeligt åndssvage udtalelser

Uge36: Stakkels Jeppe Nybroe, jeg har egentlig lidt ondt af ham, men han er sgu selv ude om det. Har du da ingen journalistisk integritet Jeppe, tsk tsk.

Uge 37: At svine en kollega som er død, og derfor næppe kan tage til genmæle, er bestemt ikke god stil Jan Guillou...heldigvis for Stieg Larsson er hans 3 romaner langt mere interessante og velskrevede end hele Guillous småkedelige forfatterskab til sammen. Fjols.

Uge 38: Fjols er et alt for pænt ord om den sekteriske frontfigur af en vammel intolerant klam ussel møgkælling til Ruth Evensen. Må du brænde langsomt ihjel i helvede din ondskabsfulde sataniske sut.

Uge 39: Er der ikke snart nogen der gider fortælle Flemming Steen Munch, at hele hans powerboost ego-trip og nedladende arrogante facon, falder fuldstændig til jorden når han står der og ligner en bøvet bonderøv. Smut hjem til lillemor dit fjols.

Uge 40: Egentlig er det dybt tragisk, Britney Spears selvdestruktive adfærd har nu mundet ud i at hun mister forældremyndigheden over børnene, stakkels stakkels Sean Preston og Jayden James. Britney tag dig sammen for helvede, søg hjælp!!

Uge 41: Uh-huh-buh, tør øjnene Pia Kjærsgaard og kom videre, eller hop i havnen.

Uge 42: Jennifer Aniston er sikkert en vældig sød dame, men jeg er så træt af at læse om hendes tuderi over Brad, Vince og hvad de nu hedder.
Så kom dog videre menneske, det er da klart at mændene dumper dig, når du konstant placerer dig i offer-rollen.

Uge 43: I er simpelthen så utroværdige SAS, få dog styr på jeres maskiner. Jeres evige arrogance giver omsider bagslag, jeg håber jeres skide aktier raser i bund, hurtigere end jeg kan sige fyringsrunde.

Ingen kommentarer: