fredag den 16. maj 2008

Busted!

Jeg er jo en ivrig læser af diverse streetstyle-blogs, som det også kan ses ude i min linksamling ->
Under et visit på Facehunters blog, så jeg at der var billeder fra Århus, og jeg klappede begejstret i mine små hænder, for intet er jo så herligt *host* som når lille Danmark promoveres i det store udland, og så endda på en anderkendt og velbesøgt blog som Facehunter.

Og nu kan det godt være der går lige lovlig konspirationsteori i den, MEN, jeg spottede hurtigt at to af de personer der er portætteret, også er kendt som hr. og fru Gademode.dk - indehaverne af en århusiansk pendant til Facehunters blog, og en tredje person af de afbilledede, ved jeg tilfældigvis, er ven med Helle & Mathias fra gademode.dk......
Tilfældighed?? I don't think so....og så er det som glansen går lidt af juletræet her, for der er sgu ikke meget streetstyle/gademode over, hvis det er aftalt spil, og de fotograferede på forhånd har vidst de skulle fotograferes til en streetstyle-blog og derefter nøje tilpasser deres outfit efter det formål.
Det kan sagtens være udtryk for mode, men det er sgi ikke gademode, hvor selve essensen af begrebet ligger i ordet, at det er m/k på gadeplan der viser moden i modsætning til opstillede fotoshoots i fx. modemagasiner.
Der mistede jeg altså lige lidt respekt for både Facehunter og gademode.dk...

6 kommentarer:

Mona sagde ...

Pinligt.

Men rart at have i baghovedet, når man sidder og bladrer igennem den type blogge.

Mona sagde ...

Og når man ser på billederne er min første tanke: Sikke en masse posering. Det plejer everyday-people ikke at dyrke så meget af.

Desuden ser tøjet også enormt fest-agtigt og "overdrevent" (i mangel af bedre ord) ud i forhold til den normale dansker - og måske især århusianer.

Mona sagde ...

Og nu jeg er i gang med at spamme:

Så slår det mig pludselig hvorfor Gademode ofte har gengangere.

Det er ganske vist ikke noget de lægger skjul på, men nu er der da så en forklaring.

Brigitte sagde ...

Lige præcis Mona, både påklædning og positur lugter langt væk af planlægning, det er sgu en afart nepotisme du, sørgeligt sørgeligt...og spam du bare min pige :-)

~Sine~ sagde ...

Tak for kommentaren på min blog :>

Jeg tænkte også selv det var lidt mystisk begge indehavere af gademode var repræsenteret..
Jeg ved dog ikke, om det på Facehunter tit er aftalt spil, da jeg syns´ folk på billederne plejer at se rimelig casual ud.

Mvh Sine

Anne sagde ...

Gud, det vidste jeg ikke. Altså, jeg havde godt spottet at det var Mathias, men hvis der ligefrem er tale om halvdelen, synes jeg også, det er lidt suspekt (i mangel af bedre ord). Jeg er ellers også VILD med street style-blogs!