tirsdag den 25. august 2009

What to do?

Hmm....Læderjakken fra Ellos spøger stadig, især nu hvor jeg har modtaget en 50% rabatkode....Skal, skal ikke?

Help! - Jeg er pt. ikke i stand til at træffe en selvstændig beslutning :-D


Panikkede i øvrigt i den helt store stil idag, da min søn fik min computer til at crashe ved at stikke en nøgle ind i usb-porten...den gik ud med det samme og var derefter umulig at tænde igen. ¨
Efter flere kriseopkald til min kæreste blev jeg rådet til at tage batteriet ud og vente en halv times tid med at sætte det i igen. Gudskelov hjalp det og der var ingen skade sket.
Det er jo ikke første gang jeg har været vidne til den lille lømmels skødesløse tilgang til min digitale livsnerve, og jeg skal hilse at sige det er noget nær et helvede at miste billeder, dokumenter, opgaver m.m, så nu skal der satme tages back-up!

2 kommentarer:

cirkushjælpeløs sagde ...

Haha! Det hedder jo en usb-nøgle, så han er vel bare en kvik lille bandit ;) Godt det hele kunne redes!
Jakken ser egentlig ret lækker ud, men jeg må indrømme at jeg har ret mange fordomme overfor Ellos, selvom det påstås at de har taget sig sammen siden 80'erne/90'erne. Den kan vel altid returneres, hvis den ikke er så pæn irl?

Brigitte sagde ...

Det er lige præcis derfor det volder mig kvaler! (Normalt er jeg ellers ikke bleg for at køre visa-kortet gennem noget som helst,heh)

Jeg associerer Ellos med dårlig kvalitet, kupon-hæfte og DK anno early 1990'es....og det er ikke kønt...

Men synes jo denne jakke er ret fin og den minder lidt om dem fra Munderingskompagniet....bumbum jeg er stadig i tænkeboks..