onsdag den 3. februar 2010

Balmain på budget

Indrømmet, balmain-ish er ikke nær så festligt som den ægte vare, men priserne er sgu da også absurd uforskammeligt høje - come on, små 16.000 for et par shorts???!
Det må sgu blive ved drømmene, og selvom jeg havde pengene ville jeg alligevel aldrig spendere så meget på tøj anyways, desuden er det også langt sjovere at prøve at finde noget der ligner til en billig penge, som jeg har prøvet på her..Photobucket

Fra venstre mod højre: Balmain ca. 15.895, All Saints ca. 130 kr.
Balmain t-shirt ca. 6.615 kr, Arbor tee ca. 515 kr
Balmain lace zip up boots ca. 7.745 kr, Kurt Geiger ankle boots ca. 1.635 kr.

5 kommentarer:

Signe sagde ...

Uhh, de der All Saints shorts er da for labre Brigitte. Kan faktisk næsten bedre lide dem end Balmains! I hvert fald når jeg tager prisen med i betragtning, hahah..

Hvem forhandler nu All Saints? - tror jeg skal have mig sådan et par.. :)

Brigitte sagde ...

Hej søde Signe!
Jeg har lige fundet et link til dig; http://www.allsaints.com/product/?vintage=1&page=1&price_id=&category_id=&sub_category_id=328&&prod_desc_id=5051214426808&position=25

Ellers tror jeg kun at enten Magasin i Kbh. er de eneste der forhandler mærket fysisk? H&M har også et par der ligner lidt til kun 80 kr :)

Signe sagde ...

Du er en skat Brigitte. Tak.. :)

Kim sagde ...

altså hallo. Hvis du nu bare laver lidt alvorlig slitage på shortsne med noget sandpapir og shredder trøjen så er der ingen der kan se at det der ikke er Balmain ;)

The Haute Bitch sagde ...

OMG. those boots. so hot.

www.thehautebitch.com