mandag den 1. februar 2010

Drømmetasker

Nej, vi snakker ikke kvindelige attributter her. Men min top-3 over tasker-der-ville-gøre-mig-til-et-bedre-menneske-pt.

1. Balenciaga Day og den skal være Rød. Åh, I die.2. Mulberrys Alexa i brun, det tog mig lidt tid før jeg blev lun på den, men nu storsavler jeg hver gang jeg ser den.


3. Der er fuldstænig dødt løb mellem en Marc Jacobs Lil Riz hobo bag, en Alexander Wang Donna i grå, en Stella McCartney chain-detail hobo bag og , Arghhhhh I don't care, I want.Hvilke tasker luster du efter??

5 kommentarer:

Miss Scarlett sagde ...

Du kan vinde en Alexander Wang Donna taske i farven sand!...jeg har skrevet en post om det på min blog:

http://scarlettswonderland.blogspot.com/

Brigitte sagde ...

Ihh tak for tippet! Hvor er den pæn i sand også.

Tina sagde ...

Åh, Balenciaga Day! Den står øverst på min ønskeliste. En giant. I grå..tror jeg.

Alexa kan jeg også godt hoppe med på, men en Bayswater ville heller ikke være at kimse ad.

Brigitte sagde ...

Åh ja, min veninde har en i sølvgrå, gudesmuk.

Jeg drømmer stadig om en Mulberry Elgin, som desværre er gået ud af produktion, men jeg har en konstant ebay-search gående på den, mangler bare pengene :-/

Anonym sagde ...

Balenciaga Day! Befinder mig for tiden i UK, så jeg har mulighed for at købe den på nettet, men ak! Kan ikke bestemme mig for farven. Jeg vil allerhelst have den i grå, men den fås ikke på nettet og jeg synes farver er så svære at vurdere på en skærm, og det er en del penge at punge ud, hvis man ikke er sikker. Løsningen bliver nok at smutte vej af London og Harvey Nichols og se om ikke de har en farve, jeg kan lide. Åh, jeg glæder mig!

I øvrigt er Alexa'en også smuk, men jeg har købt og solgt to Mulberry-tasker fordi jeg fandt dem for tunge, så Balenciaga is the way to go for me. ;)

Trine